Reference

Energija potrebuje nadzor in mi jo znamo obvladovati!

Nobena naša stranka in noben njen števec za nas ni samo številka. Ukvarjamo se z ljudmi, z njihovo porabo in možnostmi varčevanja. Vsako vprašanje in mnenje uporabnika je za nas pomembno.

Garancija učinkovitosti

Rezultati našega dela so največji dokaz, da smo vredni vašega zaupanja. V povprečju smo s pomočjo vgrajene merilne opreme in kotlovnic znižali stroške porabe vode in toplotne energije za približno 30 %. Dosegli pa smo tudi že kar zavidljivo 44 % znižanje stroškov v stavbi na Knafelčevi ulici v Mariboru.

Za izvajanje meritev in diagnostike porabe virov zagotavljamo kakovostno merilno opremo svetovno priznanih blagovnih znamk, kot je Siemens. Na vse naše izdelke in storitve nudimo možnost podaljšane garancije.

Kot predstavnik stanovalcev Mejne ulice 58 moram povedati, da v redu sodelujemo s podjetjem Rasting. V kolikor je prišlo do kakšnih problemov, smo jih vedno uspešno rešili.

Stanislav Jurgec

Skupnost stanovalcev Mejna 58, Maribor

Po predstavitvi vseh ponudnikov smo se odločili za Rasting in nam ni žal. V šestletnem dobrem sodelovanju se dobro vidi, da je bilo vaše posredovanje podatkov učinkovito: izračunali ste nam korekcijske faktorje – kateri se upoštevajo pri mesečnem izračunu porabljene toplote, sledili ste tudi zakonodaji in sproti prilagodili način obračun porabe, preko spleta lahko vedno pogledamo svojo porabo. Na vsak naš problem ste se hitro odzvali in ga tudi uredili, zato smo bili z vami doslej vedno zadovoljni.

Danilo Bračič

Predstavnik etažnih lastnikov Antoličičeva 18-24, Maribor